JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

Rhino Bump

Bumper protector voor het beschermen van de bumper bij het inladen. Op maat gesneden voor uw auto door DIYsign zodat het perfect past. Instaplijsten op maat gemaakt.

Rhinobump Bumperbeschermers - Beschermt tegen krassen

Plak instructies >>

Bij het uitladen is de kans dat u de bumper per ongeluk bekrast zeer groot, de Rhino Bump beschermt uw bumper tegen zulke krassen. De bovenkant maar ook de lip van uw bumper wordt hiermee beschermt tegen krassen.

Rhino Bump is de goedkoopste oplossing om deze krassen tegen te gaan, het carbon effect geeft uw auto ook nog eens een unieke stijl. Bij sommige automerken is het mogelijk om dit af-fabriek te bestellen in Mat-zwart. Dit kost in de meeste gevallen minimaal 10X de prijs van Rhino Bump. De bumperbeschermers is ook te verkrijgen in transparant, zo behoud u het uiterlijk van uw auto.

Pasvorm

Hoe de bumperbeschermer op de bumper komt is per merk/model verschillend. De bumperbeschermer wordt door ons in een CAD-programma op maat gemaakt en gesneden. Van sommige modellen zijn er verschillende bumpers gemaakt, hierdoor hebben wij mogelijk niet de juiste werktekening van uw auto, wij vragen u dan om een foto te maken van uw bumper.
Instructies foto aanleveren >>

Lijst met direct leverbare modellen. >>

Instaplijsten op maat

Het in- en uitstappen van bestuurder en passagier kan leiden tot dagelijkse slijtage aan uw deurdorpels na verloop van tijd. Bescherm ze met deze duurzame deurdrempelfolies.
U kunt ze bij ons op maat bestellen, meet de gewenste opmeting op bij uw deurdorpels en voor de maten in mm in. De instaplijsten gaan per 2 stuks, heeft u bijv 4 stuks nodig voor de voor en achterdeuren, bestel ze dan 2 maal.

Kies de soort Beschermer

RhinobumpDIY Center

Is het mogelijk om het door jullie te laten plakken?

Ja, dit is mogelijk. U kunt dit bij ons op locatie laten plakken en kost 30 euro, u kunt dit product afrekenen en tijdens het afrekenen kiezen voor afhalen in Heerhugowaard bij de verzendopties. *Klaar terwijl u wacht (30-45 minuten).

Mijn bumper heeft al veel krassen, plakt het hierop?

Ja, in de meeste gevallen wel, het materiaal wordt gebruikt voor carwrap, de lijmlaag is zeer sterk.

Bumperbeschermer droog plakken

Rhinobump bumperbeschermer plakken voor carbonfiber, mat en extra sterk stoneguard bumperbeschermers.

Is zelf plakken moeilijk?
Volg deze plak instructies en het plakken is appeltje eitje.

Plakt het op een grijze ongelakte bumper?

Het plakt wel maar het blijft er in de meeste gevallen niet lang op zitten, op ongelakte delen plakken is op eigen risico.

De bumperbeschermer past niet?

Volg deze instructies en u ontvangt kosteloos een nieuwe.

Bumperbeschermer Nat plakken

Rhinobump bumperbeschermer plakken - Natte Plak Methode voor transparante bumperbeschermers.


Dealer worden van Rhino Bump? Neem contact met ons op

Losse sticker vellen bestellen?

Losse Wrap, Vinyl Folie, al leverbaar vanaf 10 cm

Stickervellen >

Zelf uw auto beletteren

Uw auto zelf beletteren met onze Doe-Het-Zelf-Pakket al vanaf €80,-

Auto beletteren >