JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

Opvallend adverteren

Een vorm van reclame die ongekende mogelijkheden biedt, en nog maar al te vaak wordt onderschat. Raambelettering is flexibel,simpel en zeer efficiënt.
Door de reclame op uw ramen vaak te vernieuwen houd u uw bedrijf relevant voor uw klanten, veranderingen laat zien dat uw bedrijf actief en aan het groeien is.

Bij DIYsign kunt u alle soorten raambelettering bestellen, de kosten van raamstickers berekenen wij per m2. De minimale afname is 1 m2 en wordt berekend per halve m2. Voer de breedte en hoogte in van de raamsticker en onze systeem berekend automatisch de kosten. Voordat wij uw stickers opsturen krijgt u van ons een gratis opmaak van uw text of ontwerp. Ook hier krijgt u plakgarantie.
Wilt u het door ons laten plakken, vraag hier dan een offerte aan.

Kies het soort raamsticker

Raam StickersDIY Center

Is het mogelijk om een design te laten ontwerpen?

Ja, dit is mogelijk. Bij de meeste makkelijke ontwerpen komen hier geen kosten bij, wordt het ontwerp wat ingewikkelder dan komen er mogelijk ontwerpkosten bij, wij geven dit vooraf aan.

Welke kleur werkt het beste op ramen?

Voor Vinyl-letters raden wij lichte kleuren aan, wit is ideaal. Dit geldt vooral voor getinte ramen of als er donkere muren achter de ramen staan. Heeft de raam vooral lichtere muren achter zich dan raden wij zwart of donkere kleuren aan. In sommige gevallen moet er een witte rand om het logo geplaatst worden zodat het beter zichtbaar wordt.

Is zelf plakken moeilijk?
Plakinstructies

Onze producten worden plak-klaar geleverd met applicatietape plus de benodigde gereedschappen. Met onze plakinstructies en onze plak-garantie is het een appeltje eitje.

Hoelang gaan de letters mee?

Onze vinyl heeft een levensduur van 5-7 jaar.

Losse sticker vellen bestellen?

Losse Wrap, Vinyl Folie, al leverbaar vanaf 10 cm

Stickervellen >

Zelf uw auto beletteren

Uw auto zelf beletteren met onze Doe-Het-Zelf-Pakket al vanaf €80,-

Auto beletteren >