JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

Plak en resultaat-garantie


Garantie

Plak-garantie: Gratis vervanging als de letters beschadigd zijn bij het plakken. Probeer altijd zoveel mogelijk te plakken en neem contact met ons op om de vervanging te bespreken. Wij versturen gratis de letters op die bij het plakken beschadigd of gescheurd zijn. Wij willen graag dat u 100% tevreden bent.

Resultaat-garantie: Het plakken lukt bij bijna alle klanten, zelfs al is het de eerste keer. Met onze duidelijke plakinstructies kan het bijna niet fout gaan. Mislukt alsnog het hele project dan maken wij het voor u af, u betaalt slechts het verschil van wat wij normaal rekenen voor het beletteren. (zie prijzen onder de DIY prijzen)


Betaal nooit te veel
Doordat wij deze 2 garanties bieden betaalt u bij ons nooit meer dan wat u bij een andere beletter bedrijf betaald. Op deze manier bieden wij u een kans om te besparen maar toch met de zekerheid op een goed eindproduct.

Oefen Dummy: u ontvangt bij elke bestelling van ons een dummy om het plakken eerst te oefenen, dit is een leuke sticker waarop staat dat u de belettering zelf heeft gedaan.

Losse sticker vellen bestellen?

Losse Wrap, Vinyl Folie, al leverbaar vanaf 10 cm

Stickervellen >

Zelf uw auto beletteren

Uw auto zelf beletteren met onze Doe-Het-Zelf-Pakket al vanaf €80,-

Auto beletteren >