JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

Opvallende decor & interieur

Transformeer en personaliseer uw werkplek of woonkamer met uw favoriete muurletters, woorden, ontwerp en levensmoto. Onze muurstickers zijn een goed alternatief voor muurverf omdat het verwijderbaar is zonder lijmresten achter te laten. Verveelt het ontwerp, bestel dan gewoon een nieuwe ontwerp.

Bij DIYsign kunt u alle soorten muurbelettering bestellen, de kosten van muur- en vloerstickers berekenen wij per m2. De minimale afname is 1 m2 en wordt berekend per halve m2. Voer de breedte en hoogte in van de muursticker en onze systeem berekend automatisch de kosten. Voordat wij uw stickers opsturen krijgt u van ons een gratis opmaak van uw text of ontwerp. Ook hier krijgt u plakgarantie.
Wilt u het door ons laten plakken, vraag hier dan een offerte aan.

Kies de soort Muur- of vloersticker

Muur- en VloerstickersDIY Center

Is het mogelijk om een design te laten ontwerpen?

Ja, dit is mogelijk. Bij de meeste makkelijke ontwerpen komen hier geen kosten bij, wordt het ontwerp wat ingewikkelder dan komen er mogelijk ontwerpkosten bij, wij geven dit vooraf aan.

Waar hecht muursticker op?

De muurstickers hecht op vlakke ondergronden zoals geverfde muren, glas, vlakke metaal en afgelakte hout. Voor ruwe ondergronden zoals bakstenen,hout, beton en gipsblokken hebben wij "Wall Wrap".

Is het moeilijk om muurstickers zelf te plakken?
Plakinstructies

Onze producten worden plak-klaar geleverd met applicatietape plus de benodigde gereedschappen. Met onze plakinstructies en onze plak-garantie is het een appeltje eitje.

Zijn de muurstickers verwijderbaar?

Ja zeker. De muurstickers zijn verwijderbaar zonder lijmresten achter te laten. Hou er wel rekening mee dat bij het verplaatsen van de stickers de lijmlaag steeds minder hecht. Plak het daarom in 1 keer goed.

Losse sticker vellen bestellen?

Losse Wrap, Vinyl Folie, al leverbaar vanaf 10 cm

Stickervellen >

Zelf uw auto beletteren

Uw auto zelf beletteren met onze Doe-Het-Zelf-Pakket al vanaf €80,-

Auto beletteren >