JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

DIY Sign

Bij DIYsign kunt u online professionele belettering bestellen om het vervolgens zelf te plakken. Daarnaast begeleiden wij u bij het plakken en geven wij een plak en resultaat-garantie. Hierdoor bespaart u minimaal 50% op de kosten en bent u verzekerd van een professioneel eindresultaat.

Zelf plakken, iedereen kan het!

Bij het laten beletteren van uw auto kunnen de kosten hoog oplopen. Het grotendeel bestaat uit loonkosten, hier kunt u op besparen door het zelf te doen. Het klopt dat bestickeren een vakwerk is, het is een vak om het snel en ook nog eens mooi te bestickeren. Maar met de zogenaamde natplak-methode kan iedereen het, het duurt alleen wat langer dan wanneer de professionals het doen. Het eindresultaat is in de meeste gevallen niet te onderscheiden.

U kunt op onze website autobelettering direct bestellen, ook kunnen wij andere reclame-artikelen leveren zoals raamfolie, steigerdoeken enz. Met al meer dan 20 jaar ervaring in de sign-business kunnen wij bijna alles leveren. Vraag hier een offerte aan.

2 unieke garanties

Plak-garantie: Gratis vervanging als de letters beschadigd zijn bij het plakken. Probeer altijd zoveel mogelijk te plakken en neem contact met ons op om de vervanging te bespreken. Wij versturen gratis de letters die bij het plakken beschadigd of gescheurd zijn.

Resultaat-garantie: Mislukt het hele project? Dan maken wij het voor u af, u betaalt slechts het verschil tussen zelf plakken en wat wij berekenen voor het beletteren. (Zie prijzen onder de DIY prijzen.)
Oefen Dummy: u ontvangt bij elke bestelling van ons een dummy om het plakken eerst te oefenen, dit is een leuke sticker waarop staat dat u de belettering zelf heeft gedaan.
Gratis digitale opmaak.

Het is natuurlijk ook mogelijk om het door ons te laten beletteren, deze prijzen staan onder de DIY prijzen.


De voordelen van zelf plakken

Uw auto zelf beletteren met ons Doe-Het-Zelf-Pakket al vanaf €80,-
Wij maken alleen gebruik van A-merk-producten zoals Oracal, 3M en Avery. De letters worden uitgesneden met een Summa-Snijplotter en geprint met Roland-grootformaat-printers. Het materiaal is van gegoten vinyl voor car-wraps of polymeer vinyl voor auto belettering, dit zijn de beste vinyl's voor autobelettering door de rekbare eigenschappen. Dit vinyl heeft geen last van kleurvervagingen als het uitrekt. Ook krimpt het materiaal niet.
Voordelen DIY:
Bespaar minimaal 50% op de kosten
Beletteren wanneer en waar u wilt, u hoeft uw auto niet een paar dagen te missen
Unieke plak- en resultaat-garantie, alleen bij DIYsign.
Leuk om zelf te doen en een trots gevoel als het is gelukt

F.A.Q.

Meest gestelde vragen

Ja, dit kan. Als u geen eigen ontwerp heeft dan maken wij dit kosteloos. Wij gaan door totdat u tevreden bent met het ontwerp.
De stickers kunt u plakken op alle vlakke onder gronden. let er wel op dat de ondergrond hard en niet poreus is.
Ja, de temperatuur moet boven 4 graden zijn anders is er kans dat hij niet goed plakt.
Ja en dit is heel belangrijk, de ondergrond moet goed schoon en vet-vrij zijn. Was de auto met de hand of in de wasstraat en behandel de auto absoluut niet met Hot-Wax.

Losse sticker vellen bestellen?

Losse Wrap, Vinyl Folie, al leverbaar vanaf 10 cm

Stickervellen >

Zelf uw auto beletteren

Uw auto zelf beletteren met onze Doe-Het-Zelf-Pakket al vanaf €80,-

Auto beletteren >